?> PVC podovi | Aurelia podovi

PVC podovi

Homogeni PVC podovi su dostupni u tablama
ili pločama u širokom spektru boja i dezena.

PVC podovi - Blog

Kada je u pitanju izbor pravog poda za područja sa velikim prometom kao što su bolnice, ordinacije i škole, važno je uzeti u obzir izdržljivost i higijenu. Homogeni PVC podovi su popularno rešenje koje ispunjava oba ova kriterijuma.

Ova vrsta podova se proizvodi korišćenjem jednog sloja vinila koji je pomešan sa pigmentima, obezbeđujući da boja prolazi kroz celu debljinu materijala. To ga čini veoma otpornim na ogrebotine, udubljenja i abrazije. Homogeni PVC podovi su takođe vodootporni i mogu da izdrže veliki pešački saobraćaj, što ih čini idealnim izborom za prometne javne prostore.

Homogeni PVC podovi su dostupni u tablama ili pločama u širokom spektru boja i dezena.

U bolnicama i ordinacijama je ključno imati rešenje za podove koje se lako čisti, izdržljivo je i higijensko. Homogeni PVC pod ispunjava sve ove zahteve i otporan je na bakterije, gljivice i druge patogene, što ga čini sigurnom i higijenskom opcijom.

Za škole, homogeni PVC podovi su praktičan izbor jer mogu da izdrže veliki pešački saobraćaj i izlivanje tečnosti. Takođe su otporni na klizanje, osiguravajući bezbednost dece. Sa širokim spektrom dostupnih boja i uzoraka, upotrebom ovih podova škole mogu stvoriti zabavno i zanimljivo okruženje za učenje.

Homogeni PVC podovi nude mnoge prednosti koje ih čine idealnim rešenjem za podove u oblastima sa velikim prometom. Izdržljivi su, laki za čišćenje, higijenski, otporni na klizanje, dostupni u širokom spektru boja i dezena, dugotrajni i samim tim i veoma isplativi. Oni ispunjavaju sve neophodne zahteve za područja sa velikim prometom, što ih čini praktičnim i pouzdanim izborom.

Aurelia d.o.o. Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i savete vezano za ugradnju bilo koje vrste podova, uključujući i tekstilne pododve u pločama.

PVC podovi - Blog
PVC podovi - Blog