?> LVT podovii | Blog | Aurelia podovi

LVT podovi

LVT podovi

LVT podovi su postali popularni u poslednjih nekoliko godina zbog svoje dugotrajnosti, estetike i praktičnosti. LVT podovi su izrađeni od vinilnih pločica koje su presvučene slojem poliuretana, što im daje izdržljivost i otpornost na habanje. Ovi podovi se često koriste u komercijalnim prostorima, kao što su prodavnice, restorani, kancelarije i zdravstvene ustanove, ali su takođe postali popularni i u stambenim prostorima.

Ovi podovi su izuzetno jednostavni za čišćenje i održavanje, što ih čini idealnim za komercijalne prostore sa visokim stepenom prometa. Oni su izuzetno izdržljivi i otporni na habanje, ogrebotine, mrlje i oštećenja od sunčeve svetlosti. Osim toga, LVT podovi su dostupni u velikom broju boja, dezena i tekstura, zbog čega se lako uklapaju u bilo koji enterijer.

Još jedna od karakteristika LVT podova je da su izuzetno tanki, što znači da se lako mogu postaviti na gotovo svaku površinu, uključujući i postojeće podove. To čini proces instalacije brzim i jednostavnim, čime se smanjuje vreme potrebno za renoviranje prostora. Osim toga, ovi podovi su izuzetno fleksibilni, što znači da se lako mogu saviti i oblikovati oko prepreka u prostoru, kao što su stepenice i uglovi.

LVT podovi su takođe izuzetno ekološki prihvatljivi. Ovi podovi se proizvode od recikliranih materijala, što smanjuje potrošnju novih resursa i smanjuje količinu otpada koja se baca u prirodu. Oni su dizajnirani da traju dugi niz godina, što smanjuje potrebu za čestim renoviranjem prostora i smanjuje uticaj na životnu sredinu.

LVT podovi
LVT podovi